i-Learn Ace Dibangunkan oleh SASBADI ONLINE SDN BHD dan Dipasarkan oleh MINDTECH EDUCATION SDN BHD yang merupakan anak syarikat milik penuh 100% Penerbit Buku Pendidikan Terbesar Di MALAYSIA iaitu, SASBADI HOLDINGS BERHAD.

 

 

Jenama Sasbadi telah bertapak di Malaysia sejak tahun 1985 dan sudah lebih 32 tahun dalam Industri Pendidikan dan merupakan Panel Kandungan Silibus KPM.

 

Terdapat 20 buah Anak Syarikat yang bernaung di bawah Sasbadi Holdings Berhad dan hampir 99% adalah milik sepenuhnya Sasbadi Holdings Berhad.

 

Sasbadi Holdings Berhad juga Tersenarai Di Papan Bursa (BSKL) Dan Jualan Tahunan Mencecah Ratusan Juta Ringgit malahan pernah sesetengah tahun mencecah sehingga Billion Ringgit. Syarikat Sasbadi Holdings Berhad juga merupakan Public Listed Company dan antara Pelabur Utama Sasbadi Holdings Berhad adalah Tabung Haji, KWSP, Maybank, Dll. 

 

Produk Keluaran Sasbadi Disahkan 100% & Patuh Syariah oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Carta di bawah merupakan Carta Organisasi Syarikat Sasbadi Holdings Berhad. Maklumat lanjut berkenaan Sasbadi boleh layari web www.sasbadi.com

 

 

Syarikat MINDTECH EDUCATION SDN BHD telah didaftarkan sejak Jun 2015 dan merupakan anak syarikat 100% milik sepenuhnya SASBADI HOLDING BERHAD. MINDTECH EDUCATION SDN BHD telah dipertanggungjawabkan untuk memasarkan produk pendidikan keluaran Jenama SASBADI termasuklah Mobile Portal Learning i-Learn Ace.

 

Syarikat MINDTECH EDUCATION SDN BHD beroperasi seperti berikut :

 

 

Syarikat telah berdaftar serta memiliki  Lesen AJL Dengan No Lesen : AJL 932113 serta memiliki Modal Berbayar Bernilai RM5,000,000.

 

Ini membuktikan bahawa syarikat sangat serius dalam mengembangkan bisnes Pendidikan dengan menggunakan kaedah marketing yang lebih efektif secara "Network Marketing". Dengan strategi marketing sebegini, syarikat mensasarkan Jualan keuntungan yang lebih tinggi setiap tahun.

 

  

SIJIL AKTA JUALAN LANGSUNG

 

Syarikat juga telah mendapat beberapa anugerah dengan menunjukkan prestasi yang sangat cemerlang. Antara anugerah yang pernah diterima adalah seperti berikut :