Mulakan Langkah Anda Di Sini Kerana Setiap Kejayaan Mestilah Bermula Dengan Langkah Yang Pertama!

 

Setelah anda mendaftar sebagai AGENT, langkah seterusnya adalah dengan mengisi borang di bawah. Tiada sebarang pembayaran yang diperlukan dan segala maklumat berkenaan anda akan dirahsiakan.

 

Dengan mengisikan dan menghantar borang di bawah, bermakna anda bersetuju untuk untuk menyertai kempen pengiklanan AutoWeb sebagai PENGEMPEN. Anda hanya perlu sebarkan laman web seperti di bawah secara konsisten di mana-mana sahaja dan akan memperoleh PENGEMPEN baru bila mana terdapat sebarang pendaftaran yang menggunakan link website anda.

 

Website Replika ini hanya disediakan khas untuk Team Seronok Belajar sahaja sebagai alat bantu promosi! Ia hanya akan berfungsi setelah anda menjadi Pengedar yang sah sahaja!

 

Contoh link website replika anda adalah seperti berikut:

 

http://seronokbelajar.com/username-anda

* Semua ruangan bertanda bintang perlu diisi.

 


LOGIN INFORMATION
Username*
Password*
Confirm Password*
   
PERSONAL INFORMATION
  Sila masukkan nama dan alamat dibawah dengan betul. Penghantaran akan dibuat terus ke alamat seperti yang anda masukkan.
Nama*
Email *  
Bandar*
Negeri*
   
  Pastikan maklumat No telefon anda adalah tepat. Maklumat terkini akan sentiasa dikemaskini terus ke telefon anda
Tel *
Penaja
Sila pastikan anda telah memasukkan nama sponsor/upline anda dengan ejaan yang betul. Sekiranya anda tidak memasukkan sebarang nama di dalam ruangan tersebut, sistem secara automatik akan meletakkan admin sebagai sponsor/upline anda.